Publikavimo data: 2024-05-26
Prancūziško stiliaus jautienos kepenys
Pasaulyje yra tiek daug receptų, ir visi jie skirtingi, ir kiekvienas gamina taip, kaip jam patinka. Na, o aš pasidalysiu receptu, kuris mane užkariavo: švelnios jautienos kepenėlės, keptos po sūrio kepurėle. Kad pagamintumėte skaniai, nereikia išleisti daug laiko ir pinigų!
Žingsnis 1
Nuimkite foliją nuo kepenų. Supjaustykite kepenis maždaug 1 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Kepenų gabalėlius pamirkykite miltuose, tada panardinkite į plaktus kiaušinius ir dėkite į keptuvę į įkaitintame augaliniame aliejuje (2 šaukštai).
Žingsnis 3
Kepkite po 1 minutę iš abiejų pusių, nekepkite, kol iškeps.
Žingsnis 4
Tada sudėkite gabalėlius ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos.
Žingsnis 5
Supjaustytą svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje (2 valgomuosius šaukštus), kol taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir nuolat maišydami kepkite 3 minutes.
Žingsnis 6
Nuimkite nuo ugnies, perkelkite į dubenį ir įpilkite 2 šaukštus grietinės. Pagal skonį pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Įdarą sudėkite ant kepenėlių gabalėlių ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Kategorijos