Prancūziško stiliaus malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Prancūziško stiliaus malta mėsa

Šį receptą sugalvojau pati, bet esu susidūrusi su daugybe panašių receptų. Skirtingai nei daugumoje prancūziškos mėsos receptų, šiame recepte naudojama malta mėsa, o ne ištisi mėsos gabalai.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziško stiliaus malta mėsa Žingsnis 1
Ant formos dugno sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Tada sudėkite maltą mėsą, pabarstykite smulkintais svogūnais ir papuoškite pomidorais. Suberkite sūrį.

Žingsnis 2

Prancūziško stiliaus malta mėsa Žingsnis 2
Kepkite patiekalą orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos