Publikavimo data: 2025-08-18
Prancūziško stiliaus mėsa "Apetitiška"
Patiekalas gaunasi labai skanus ir apetitiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite ir nuplaukite kiaulieną.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite virtą mėsą ir svogūnus, pasūdykite.
Žingsnis 4
Mėsą ir svogūnus troškinkite ant ugnies 20 minučių.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant kiaulienos, troškintos iki pusės.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Ant bulvių sudėkite sūrį ir aptepkite majonezu. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Žingsnis 8
Kai patiekalas apskrunda ir pasidengia sūrio plutele, išimkite jį iš orkaitės.
Kategorijos