Publikavimo data: 2025-08-19
Prancūziško stiliaus mėsa daugiafunkcinėje keptuvėje
Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie turi didelę šeimą arba tiesiog nori pasimėgauti vakariene su artimaisiais. Mėsą gaminti multicooker keptuvėje labai paprasta. Tereikia susmulkinti ingredientus, uždengti dangtį ir laukti, kol ji bus paruošta.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais ir pamuškite plaktuvu. Pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite į aliejumi pateptą multicooker dubenį.
Žingsnis 2
Bulves, svogūnus, morkas ir česnakus supjaustykite plonais apskritimais. Viską padalykite į dvi dalis.
Žingsnis 3
Vieną porciją tolygiai uždėkite ant mėsos tokia tvarka: česnakas, svogūnas, morkos, bulvės. Nepamirškite pasūdyti. Likusias daržoves dėkite ta pačia tvarka: česnaką, svogūną, morkas ir bulves. Pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Sutarkuokite stambiai tarkuotą sūrį ir sumaišykite su majonezu. Tolygiai paskirstykite ant bulvių.
Žingsnis 5
Nustatykite "Kepimo" režimą 1,5-2 valandoms (priklausomai nuo daugiafunkcinės keptuvės galios).
Kategorijos