Publikavimo data: 2024-10-22
Prancūziško stiliaus mėsa "Favourite"
Šį receptą man papasakojo mama, mėsa ir bulvės gavosi neįtikėtinai sultingos. Dabar tai mano mėgstamiausias patiekalas.
Žingsnis 1
Kiaulienos filė supjaustykite 5-6 plačiais griežinėliais ir apskrudinkite taip, kad jie padidėtų 1,5 karto, bet ne labai plonai.
Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite į ją iškeptą mėsą. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada mėsą apliekite majonezu.
Žingsnis 3
Ant mėsos sudėkite iš anksto pasūdytas ir griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 4
Ant bulvių uždėkite žiedeliais supjaustytų svogūnų sluoksnį. Taip pat aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Ant visų sluoksnių užberkite tarkuoto kietojo sūrio ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 40 minučių.
Kategorijos