Prancūziško stiliaus mėsa su bulvėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Prancūziško stiliaus mėsa su bulvėmis ir sūriu

Prancūziško stiliaus mėsa taip vadinama tik buvusios SSRS šalyse, likusiame pasaulyje ji vadinama "Orlovo stiliaus mėsa", nes šį patiekalą išradęs prancūzų virtuvės šefas tarnavo grafo Orlovo, imperatoriaus Nikolajaus I bendražygio, namuose.Šis rafinuotas patiekalas savo subtiliu skoniu ir gražiu patiekimu užkariavo daugelio gurmanų širdis. Šis rafinuotas patiekalas užkariavo daugelio gurmanų širdis dėl savo subtilaus skonio ir gražaus pateikimo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziško stiliaus mėsa su bulvėmis ir sūriu Žingsnis 1
Į riebalais išteptą formą sudėkite pirmąjį mėsos sluoksnį. Pagardinkite druska ir pipirais. Kitas sluoksnis - bulvių apskritimai. Tada pakartokite šią seką: mėsa, druska, pipirai, bulvės. Kitas sluoksnis - svogūnų pusžiedžiai. Ant viršutinio sluoksnio sudėkite bulves ir ištepkite jį majonezu.

Žingsnis 2

Prancūziško stiliaus mėsa su bulvėmis ir sūriu Žingsnis 2
Kepkite 45 minutes 200 °C temperatūroje. Likus 15 minučių iki kepimo, apibarstykite bulves ir mėsą tarkuotu sūriu ir palikite orkaitėje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos