Publikavimo data: 2025-08-19
Prancūziško stiliaus mėsa su bulvėmis ir svogūnais
Prancūziško stiliaus mėsa taps jūsų stalo puošmena, dietinė, o kartu sultinga ir skani, greitai ir lengvai paruošiama! Ši mėsa derės su bet kokiu garnyru ir net savaitės dienos valgiui suteiks spalvingumo. Minimalios pastangos ir jūsų laikas - ir gausite minkštą, sultingą mėsą po sūrio pagalve, visų, kurie jos paragaus, džiaugsmui!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir bulves žiedais.
Žingsnis 2
Apšlakstykite mėsą ir pabarstykite druska bei pipirais.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Į formą sudėkite svogūnus ir bulves, ištepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite mėsą, patepkite majonezu ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, sudėkite į ją indą ir kepkite 40 minučių.
Žingsnis 6
Padėkite patiekalą į lėkštę ir papuoškite žalumynais arba salotomis. Gero apetito!
Žingsnis 7
Padėkite patiekalą į lėkštę ir papuoškite žolelėmis.
Kategorijos