Publikavimo data: 2025-08-17
Prancūziško stiliaus mišrios maltos mėsos kotletai
Pagal šį receptą gaunami labai skanūs ir sotūs kotletai. Patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Pamirkykime duoną.
Žingsnis 2
Išminkykite duoną.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Ant duonos dėkite maltos mėsos ir svogūnų.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 5
Įberkite druskos ir prieskonių. Ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Suformuokite kotletus ir sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 7
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 8
Kotletus aptepkite grietine.
Žingsnis 9
Ant viršaus sudėkite svogūnus.
Žingsnis 10
Supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 11
Ant kotletų sudėkite pomidorus.
Žingsnis 12
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 13
Ant viršaus pabarstykite sūrio. Dėkite kotletus į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Kategorijos