Publikavimo data: 2025-08-17
Prancūziško stiliaus vištienos šlaunelės
Šį patiekalą gaminu labai dažnai. Jis labai skanus, sotus ir greitas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite 4 česnako skilteles, atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą, prieskonius ir česnakus. Marinuokite vištieną šiame mišinyje 30 minučių.
Žingsnis 2
Po 30 minučių kepkite kojas ant didelės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną ir likusį česnaką.
Žingsnis 4
Išimkite kojas iš keptuvės ir toje pačioje keptuvėje apie 6 min. pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Tada grąžinkite kojas prie svogūnų ir užpilkite jas vandeniu bei grietinėle. Troškinkite 20 minučių. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos