Publikavimo data: 2025-08-17
Protingas užkandis iš kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis
Paprasta paruošti, greita, bet protinga, švelni ir skani užkandėlė pagaminta iš kiaušinių ir menkės kepenėlių. Jis gali papuošti šventinį stalą. Be to, tam nereikia išleisti daug laiko ir pinigų. Tačiau tai ne vienintelis užkandžio privalumas. Menkės kepenys, kurios čia yra viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių, pripažįstamos kaip delikatesinis produktas, turintis daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, taip pat garsiojo omega-3.
Žingsnis 1
Kiaušinius perpjaukite pusiau ir atsargiai išimkite trynius. Į dubenį sudėkite menkės kepenis, sudėkite trynius ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį įpilkite šaukštą sulčių iš kepenų stiklainio. Įpilkite majonezo, išmaišykite iki vientisos masės. Mišiniu įdarykite kiaušinių puseles.
Kategorijos