Puiki mėsa orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Puiki mėsa orkaitėje

Visi žino apie kiaulienos naudą. Kiekvieno žmogaus mitybos racione turi būti mėsos, nes joje yra daug baltymų ir angliavandenių. Yra daugybė kiaulienos gaminimo receptų ir kiekvienas iš jų turi savo gerbėjų. Mėsos derinys su saldžiarūgščiu padažu nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Puiki mėsa orkaitėje Žingsnis 1
Kol mėsa marinuojama, supjaustykite paprikas ir morkas griežinėliais. Susmulkinkite svogūną. Daržoves pakepinkite truputį aliejaus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Puiki mėsa orkaitėje Žingsnis 2
Padarykite gilius pjūvius kiaulienoje, bet ne iki galo. Mėsą įdarykite daržovėmis ir suvyniokite į foliją. Kepkite įkaitintoje 220C orkaitėje apie pusantros valandos.

Žingsnis 3

Puiki mėsa orkaitėje Žingsnis 3
Kol mėsa kepa, paruoškite padažą. Sumaišykite kubeliais supjaustytus pomidorus, pipirus ir žoleles. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Puiki mėsa orkaitėje Žingsnis 4
Ištraukite mėsą iš orkaitės, išvyniokite foliją ir apšlakstykite medumi. Tada vėl dėkite į orkaitę dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos