Publikavimo data: 2024-06-09
Puiki mėsa orkaitėje
Visi žino apie kiaulienos naudą. Kiekvieno žmogaus mitybos racione turi būti mėsos, nes joje yra daug baltymų ir angliavandenių. Yra daugybė kiaulienos gaminimo receptų ir kiekvienas iš jų turi savo gerbėjų. Mėsos derinys su saldžiarūgščiu padažu nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Kol mėsa marinuojama, supjaustykite paprikas ir morkas griežinėliais. Susmulkinkite svogūną. Daržoves pakepinkite truputį aliejaus, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Padarykite gilius pjūvius kiaulienoje, bet ne iki galo. Mėsą įdarykite daržovėmis ir suvyniokite į foliją. Kepkite įkaitintoje 220C orkaitėje apie pusantros valandos.
Žingsnis 3
Kol mėsa kepa, paruoškite padažą. Sumaišykite kubeliais supjaustytus pomidorus, pipirus ir žoleles. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Ištraukite mėsą iš orkaitės, išvyniokite foliją ir apšlakstykite medumi. Tada vėl dėkite į orkaitę dar 20 minučių.
Kategorijos