Puiki mėsa su ananasais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Puiki mėsa su ananasais

Mėsos ir ananasų derinys patiekalui suteikia aštrų ir saldų vaisių skonį. Nors toks derinys jau nieko nebestebina. Šis patiekalas jau seniai įtvirtintas mūsų kulinarinėse tradicijose. Patiekalui gaminti galima naudoti ir konservuotus, ir šviežius ananasus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Puiki mėsa su ananasais Žingsnis 1
Apšlakstykite mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supjaustykite ananasus ir svogūnus, sumaišykite su kukurūzais ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Puiki mėsa su ananasais Žingsnis 2
Ant mėsos sudėkite mėsą, tada ant mėsos sudėkite ananasus, svogūnus ir kukurūzus. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Dėkite kepimo skardą į 200C temperatūros orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos