Publikavimo data: 2024-06-09
Puiki mėsa su ananasais
Mėsos ir ananasų derinys patiekalui suteikia aštrų ir saldų vaisių skonį. Nors toks derinys jau nieko nebestebina. Šis patiekalas jau seniai įtvirtintas mūsų kulinarinėse tradicijose. Patiekalui gaminti galima naudoti ir konservuotus, ir šviežius ananasus.
Žingsnis 1
Apšlakstykite mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supjaustykite ananasus ir svogūnus, sumaišykite su kukurūzais ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Ant mėsos sudėkite mėsą, tada ant mėsos sudėkite ananasus, svogūnus ir kukurūzus. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Dėkite kepimo skardą į 200C temperatūros orkaitę 30 minučių.
Kategorijos