Publikavimo data: 2025-08-18
Puikiai įdarytos paprikos multicooker įrenginyje
Pagrindinis įdarytų paprikų privalumas - jų skonis, tačiau daugelis žmonių net nesusimąsto, koks naudingas yra šis patiekalas. Pačiose paprikose yra labai daug vitaminų ir antioksidantų. Įdarytos paprikos labai gerai atstato energiją ir yra lengvai virškinamos organizmui. Šiandien yra daugybė paprikų įdarų variantų, dažniausiai jos įdarytos įvairių rūšių maltos mėsos ir ryžių įdaru su prieskoniais. Paprikos taip pat savo nuožiūra įdarytos daržovėmis, sūriu ir įvairiais grūdais.
Žingsnis 1
Įkaitinkite multicooker keptuvę su augaliniu aliejumi įjungę kepimo režimą. Sudėkite svogūną ir morkas ir kepkite apie 5 minutes, kol daržovės taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorų kubelius ir gerai išmaišykite. Virkite dar 10 minučių. Tada leiskite daržovėms atvėsti.
Žingsnis 2
Sumaišykite ryžius su malta mėsa ir puse daržovių mišinio. Įdėkite česnako ir krapų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paprikas pripildykite gautu mėsos mišiniu. Neįdarykite jų per stipriai. Sudėkite jas vertikaliai į multicooker indą tiesiai ant likusių daržovių. Užpilkite karštu vandeniu taip, kad jis nesiektų paprikų viršaus maždaug 2 cm. Pagal skonį pasūdykite. Įjunkite "kepimo" režimą ir kepkite 1 valandą.
Kategorijos