Publikavimo data: 2024-05-15
Puikus česnakinis kepsnys.
Žingsnis 1
Šoninę ir kepsnį supjaustykite nedideliais kubeliais, nemaišykite jų kartu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir supilkite į jį šoninę. Kepkite ant silpnos ugnies, kol riebalai išsilydys. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytą jautieną, padidinkite ugnį ir kepkite 5 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 2
Šoninę ir jautieną atsargiai išimkite iš keptuvės dantytu samčiu. Į tą patį aliejų supilkite svogūną ir česnaką ir nuolat maišydami pakepinkite ant silpnos ugnies. Supilkite vyną, suberkite žoleles ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 3
Į tą pačią keptuvę sudėkite mėsą, uždenkite ir troškinkite 90 minučių, retkarčiais pamaišydami ir įpildami vandens.
Kategorijos