Publikavimo data: 2024-06-09
Puikus mėsos ir krevečių receptas
Kai klasikinis mėsos ir bulvių košės gaminimas yra šiek tiek nuobodus, šis argentinietiškos virtuvės receptas nustebins visus šeimos narius. Iš pažiūros nesuderinamų ingredientų derinys patiekalui suteikia pikantiško skonio. Jis labai sotus, nes jo sudėtyje yra mėsos ir krevečių.
Žingsnis 1
Puriena. Sudėkite salierus į puodą ir supilkite pieną. Užvirkite ir virkite 20 minučių. Nusunkite pieną ir jį pasilikite. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į puodą su salierais. Įberkite žiupsnelį druskos ir pagal poreikį įpilkite pieno, kuriame virė salierai, plakite mikseriu, kol pasidarys tyrė.
Žingsnis 2
Chimichurri padažas. Susmulkinkite smulkiai supjaustytas petražoles, česnaką ir aitriąją papriką. Viską sumaišykite su actu ir alyvuogių aliejumi. Mėsą kepkite sveiką ir patiekdami supjaustykite griežinėliais. Taip pat galite kepti supjaustytą griežinėliais.
Žingsnis 3
Nulupkite krevetes ir kepkite jas įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus, kol pakeis spalvą. Svarbiausia jų neperkepti.
Kategorijos