Publikavimo data: 2024-06-09
Puikus sumuštinis
Nesudėtingas ir labai skanus receptas, tinkantis pusryčiams, popietiniam užkandžiui ar vakarienei. Jame dera vištienos baltymai, daržovės ir skaidulinės medžiagos.
Žingsnis 1
Sudėkite šlauneles į dubenį, suberkite papriką, džiovintą česnaką ir sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Padažui pomidorą ir svogūną supjaustykite stambiais gabalėliais. Sudėkite juos į trintuvą, įdėkite česnako skiltelę ir visą aitriąją papriką. Pradėkite maišyti. Jei blenderio neturite, visus ingredientus labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite dubenyje.
Žingsnis 3
Supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite avokado minkštimą, laimo sultis ir druską. Dar kartą sumalkite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Marinuotą vištieną kepkite augaliniame aliejuje ant didelės ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Suvyniokite paruoštą mėsą į foliją ir palikite 5 minutes pailsėti. Tada supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Apšlakstykite ciabatta alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Sudėkite sumuštinį: ant duonos dėkite salotų lapą, vištienos gabalėlius ir padažą. Patiekite iš karto šiltą.
Kategorijos