Publikavimo data: 2024-05-26
Puikūs vištienos blyneliai
Vienas pagrindinių Užgavėnių simbolių - blynai. Šių plokščių miltinių gaminių mėgėjų yra labai daug. Todėl jų dažnai būna ant kiekvienos šeimininkės stalo. Įdarų yra labai daug, tiek saldžių, tiek sūrių. Pavyzdžiui, blynai su raudona žuvimi, ikrais, sūriu, varške, su mėsa, su įvairiausiomis uogienėmis ir dopingu.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, tada sudėkite grybus ir pakepinkite. Kai grybai ir svogūnai apkeps, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įmaišykite grietinę. Troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Kol grybai ir svogūnai troškinasi, atskirkite virtas šlauneles į švarią mėsą be kaulų. Sudėkite blynus: blyną dėkite į lėkštę, į vidurį sudėkite mėsą, grybus ir ant viršaus pabarstykite žolelėmis. Blyną suvyniokite bet kokiu jums patinkančiu būdu.
Kategorijos