Publikavimo data: 2025-08-20
Puodai su mėsa ir bulvėmis
Skani, maistinga naminė vakarienė visai šeimai.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais ir 10 minučių pakepinkite augaliniame aliejuje. Mėsą sūdykite tik pabaigoje!
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 3
Pievagrybius apkepkite augaliniame aliejuje ant didelės ugnies, pabaigoje įdėkite sviesto ir džiovintų česnakų.
Žingsnis 4
Surinkite puodą. Ant dugno sudėkite keptą mėsą, tada svogūnus, grybus, keletą griežinėliais pjaustytų morkų. Į kiekvieną puodą įdėkite po lauro lapą. Druska ir pipirai.
Žingsnis 5
Bulves stambiai supjaustykite ir 10 minučių pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite bulves, ant viršaus uždėkite šaukštą grietinės ir stambiai tarkuoto sūrio. Uždenkite dangčiais ir siųskite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę vienai valandai.
Kategorijos