Žingsnis 1
Grybus supjaustykite dideliais kubeliais, nes kepant jie sumažės perpus.
Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite juostelėmis arba kubeliais pagal savo pageidavimą.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 4
Apkepkite svogūną, sudėkite supjaustytus grybus ir kepkite, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 5
Kai grybai šiek tiek paruduos, sudėkite juos į sietelį, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.
Žingsnis 6
Kepkite bulves, kol gražiai apskrus.
Žingsnis 7
Mėsą kepkite taip pat, kol ji taps kvapni. Geriau tai daryti ant didelės ugnies, kad mėsa neišdžiūtų.
Žingsnis 8
Pomidorai supjaustomi apskritimais.
Žingsnis 9
Pradėkite montuoti puodus. Dugną patepkite majonezu arba grietine.
Žingsnis 10
Pirmasis sluoksnis - bulvės.
Žingsnis 11
Antrasis sluoksnis - kiauliena.
Žingsnis 12
Toliau - grybai ir svogūnai.
Žingsnis 13
Dvi porcijos pomidorų. Tada į puodą įpilkite 30 g vandens.
Žingsnis 14
Aptepkite majonezu arba grietine.
Žingsnis 15
Ant viršaus pabarstykite sūrio. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros neįkaitintą orkaitę 1 valandai.