Publikavimo data: 2024-10-15
Pupelių garnyras su mėsos dešrelėmis
Pupelių nauda gerai žinoma daugeliui žmonių, nes jose yra daug skaidulų, kurios teigiamai veikia imuninę sistemą. Pupelės yra lengvai virškinami baltymai ir padeda mažinti apetitą, palaiko širdies ir kraujagyslių veiklą. Jos taip pat yra puikus priedas prie įvairių mėsos patiekalų. Pagaminti šį receptą nėra sudėtinga, tereikia šiek tiek pastangų ir laiko, kad galėtumėte mėgautis šiuo gardžiu receptu.
Žingsnis 1
Paimkite maltą mėsą ir sudėkite po trinimo gautą prieskonių mišinį. Sudėkite tarkuotą cukiniją. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį ant silpnos ugnies šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Sudėkite pupeles su skysčiu iš skardinės ir troškinkite apie 5 min.
Žingsnis 3
Tada iš faršo suformuokite nedideles dešreles ir apkepkite jas iš abiejų pusių. Po to sudėkite jas į kepimo formą. Paimkite virtas pupeles ir užpilkite jas ant viršaus. Viską uždenkite folija ir kepkite apie 30 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos