Pupelių ir dešros sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pupelių ir dešros sriuba

Sriuba su pupelėmis ir dešra - paprastas ir sotus pirmasis patiekalas, kurį galima paruošti be didelių pastangų. Pupelės gali būti šviežios arba konservuotos. Ypač skani ir soti sriuba gaunasi su įvairių rūšių dešrelėmis. Kad sriuba būtų maistingesnė, į jos sudėtį įtraukite bulvių, o jei norite daugiau vitaminų - įberkite saliero lapkočio, cukinijos ir špinatų. Kokia bus galutinė skonių kompozicija, priklauso nuo virėjo fantazijos ir šaldytuve turimų produktų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Pupelių ir dešros sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Į verdantį vandenį įmeskite bulves. Palaukite, kol užvirs, virkite ant silpnos ugnies. Keptuvėje su aliejumi 8-10 min. pakepinkite svogūną ir morkas. Sudėkite dešrą, troškinkite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Pupelių ir dešros sriuba Žingsnis 2
Sriubą užvirinkite iki virimo temperatūros. Į bulves sudėkite dešrą ir daržoves, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite konservuotas pupeles su skysčiu, jei reikia, įdėkite lauro lapą. Virkite 4-5 minutes. Išjunkite kaitlentę, palikite sriubą po dangčiu 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos