Pupelių ir sorų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pupelių ir sorų sriuba

Gausi, tiršta pupelių sriuba su soromis verdama vištienos sultinyje su paprikomis, svogūnais ir morkomis. Kadangi daržovės nekepamos, sriuba yra sveika ir dietinė, joje gausu augalinių baltymų, skaidulų ir vitaminų. Jei yra paruoštas vištienos sultinys, šios sriubos paruošimas užtruks ne ilgiau kaip pusvalandį. Jei norite, sultinį galima pakeisti vandeniu, tai sumažins pagaminto patiekalo kaloringumą. Prieš patiekdami sriubą pabarstykite šviežiais krapais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Pupelių ir sorų sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sultinį. Užvirkite vištienos sultinį, sudėkite į jį bulves ir soras, virkite 5 minutes. Į sultinį suberkite morkas ir svogūnus, pavirkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Pupelių ir sorų sriuba Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Į sultinį sudėkite konservuotas pupeles, paprikas, druską ir pipirus. Viską išmaišykite ir virkite dar 10 minučių. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos