Publikavimo data: 2025-08-19
Pupelių ir sorų sriuba
Gausi, tiršta pupelių sriuba su soromis verdama vištienos sultinyje su paprikomis, svogūnais ir morkomis. Kadangi daržovės nekepamos, sriuba yra sveika ir dietinė, joje gausu augalinių baltymų, skaidulų ir vitaminų. Jei yra paruoštas vištienos sultinys, šios sriubos paruošimas užtruks ne ilgiau kaip pusvalandį. Jei norite, sultinį galima pakeisti vandeniu, tai sumažins pagaminto patiekalo kaloringumą. Prieš patiekdami sriubą pabarstykite šviežiais krapais.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį. Užvirkite vištienos sultinį, sudėkite į jį bulves ir soras, virkite 5 minutes. Į sultinį suberkite morkas ir svogūnus, pavirkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Į sultinį sudėkite konservuotas pupeles, paprikas, druską ir pipirus. Viską išmaišykite ir virkite dar 10 minučių. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos