Pupelių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Pupelių sriuba

Šči su pupelėmis patiks visiems. Ši sriuba yra soti, su mėsa ir sultiniu. Ją išvirti nėra sudėtinga. Svarbiausia nevirti pupelių kartu su mėsa, tai sugadins sriubos spalvą ir skonį. Pupeles reikia iš anksto, bent 2 valandas, pamirkyti šaltame vandenyje, tada vandenį nusunkti ir virti šviežiame vandenyje. Kai pupelės atvės, nusausinkite jas ant sietelio ir sudėkite į sultinį.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pupelių sriuba Žingsnis 1
Norėdami paruošti sultinį, mėsą užpilkite šaltu vandeniu, į vandenį įmaišykite druską. Tada vandenį užvirinkite. Sudėkite mėsą į vandenį ir virkite ją ant vidutinės ugnies 60-70 minučių. Nepamirškite sultinio pertrinti per sietelį.

Žingsnis 2

Pupelių sriuba Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną ir bulves. Kopūstus susmulkinkite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Pupelių sriuba Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Padarykite svogūnų ir morkų pastą.

Žingsnis 4

Pupelių sriuba Žingsnis 4
Į sultinį sudėkite smulkintus kopūstus ir smulkintą jautieną. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.

Žingsnis 5

Pupelių sriuba Žingsnis 5
Tada į puodą sudėkite svogūnų ir morkų pastą, bulves ir konservuotas pupeles. Sriubą papipirinkite ir pasūdykite, įdėkite lauro lapą. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies dar 10 minučių.

Žingsnis 6

Pupelių sriuba Žingsnis 6
Virtą zi uždenkite dangčiu. Leiskite sriubai 10 minučių pritraukti. Sriubą galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos