Publikavimo data: 2024-09-22
Pupelių troškinys pomidorų ir mėsos padaže
Organizmui tiesiog būtina įtraukti į mitybą patiekalus, kuriuose gausu baltymų, ypač vyrams. Taigi troškintos pupelės pomidorų ir mėsos padaže yra patiekalas tikriems vyrams. Jį paprasta ir nesudėtinga paruošti, tačiau jis labai sotus, sveikas ir, svarbiausia, skanus.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, supilkite į jį išmirkytas pupeles, užpilkite vandeniu, užvirus nuimkite putas, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 40-50 minučių, pupelės turi būti minkštos, bet neišvirti, išpilkite ant durtuvo, kad nutekėtų skysčio perteklius.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį mažais gabalėliais supjaustytą mėsą, kepkite, kol apskrus. Tada į mėsą sudėkite mažais kubeliais supjaustytą svogūną, išmaišykite ir kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.
Žingsnis 3
Dabar sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir po minutės supilkite tiek vandens, kad beveik apsemtų mėsą. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir troškinkite mėsą pusvalandį. Tada į mėsą sudėkite paruoštas pupeles, suberkite visus prieskonius, mėtų šakelę, gerai išmaišykite ir troškinkite patiekalą dar 10 min.
Kategorijos