Publikavimo data: 2024-02-04
Pupelių troškinys receptas
Savarankiškas patiekalas, kuriam nieko daugiau nereikia. Pupelės žinomos dėl didžiausio baltymų kiekio, bet kuo dar jos ypatingos? Mes jums papasakosime. B grupės vitaminai, taip pat C, E, K ir vertingos aminorūgštys. Jose yra specialių medžiagų, slopinančių apetitą, todėl nesuvalgysite daugiau, nei reikia jūsų organizmui. Tikriausiai šia savybe pupelės pelnė taškų mitybos specialistų ir visų tų, kurie stengiasi stebėti figūrą, akyse. Visa tai "sudėjome" į šį receptą!
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Kelias valandas pamirkykite pupeles švariame, vėsiame vandenyje, kad sutrumpėtų virimo laikas.
Žingsnis 2
Pupeles 35-50 minučių virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (vandenį išsaugokite).
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksinės spalvos, pagardinkite paprikomis. Sudėkite pupeles su trupučiu verdančio vandens, pomidorų pastą ir druską. Išmaišykite ir virkite, kol skystis sutirštės.
Kategorijos