Pupelių troškinys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Pupelių troškinys receptas

Savarankiškas patiekalas, kuriam nieko daugiau nereikia. Pupelės žinomos dėl didžiausio baltymų kiekio, bet kuo dar jos ypatingos? Mes jums papasakosime. B grupės vitaminai, taip pat C, E, K ir vertingos aminorūgštys. Jose yra specialių medžiagų, slopinančių apetitą, todėl nesuvalgysite daugiau, nei reikia jūsų organizmui. Tikriausiai šia savybe pupelės pelnė taškų mitybos specialistų ir visų tų, kurie stengiasi stebėti figūrą, akyse. Visa tai "sudėjome" į šį receptą!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pupelių troškinys receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Kelias valandas pamirkykite pupeles švariame, vėsiame vandenyje, kad sutrumpėtų virimo laikas.

Žingsnis 2

Pupelių troškinys receptas Žingsnis 2
Pupeles 35-50 minučių virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (vandenį išsaugokite).

Žingsnis 3

Pupelių troškinys receptas Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksinės spalvos, pagardinkite paprikomis. Sudėkite pupeles su trupučiu verdančio vandens, pomidorų pastą ir druską. Išmaišykite ir virkite, kol skystis sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos