Publikavimo data: 2025-08-20
Purūs ir minkšti blynai
Labai purūs ir minkšti kefyro kepsneliai, kurie patiks daugeliui žmonių. Tačiau ne visi žino, kaip tinkamai iškepti kefyrus, nes kartais jie nepakyla arba būna plokšti ir klampūs. Pagal šį receptą jūsų frikatos bus tobulos.
Žingsnis 1
Kefyrą pašildykite, bet neužvirkite. Įmuškite 2 kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų, druską, išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus ir sodą. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Palikite mišinį šiltoje vietoje 20 minučių. Patartina jį uždengti.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių po 1-2 minutes.
Kategorijos