Purūs ir minkšti blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Purūs ir minkšti blynai

Labai purūs ir minkšti kefyro kepsneliai, kurie patiks daugeliui žmonių. Tačiau ne visi žino, kaip tinkamai iškepti kefyrus, nes kartais jie nepakyla arba būna plokšti ir klampūs. Pagal šį receptą jūsų frikatos bus tobulos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Purūs ir minkšti blynai Žingsnis 1
Kefyrą pašildykite, bet neužvirkite. Įmuškite 2 kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Purūs ir minkšti blynai Žingsnis 2
Suberkite cukrų, druską, išmaišykite.

Žingsnis 3

Purūs ir minkšti blynai Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus ir sodą. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 4

Purūs ir minkšti blynai Žingsnis 4
Palikite mišinį šiltoje vietoje 20 minučių. Patartina jį uždengti.

Žingsnis 5

Purūs ir minkšti blynai Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių po 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos