Publikavimo data: 2024-04-05
Pusaninos ritinys
Virtas pusrytinis vyniotinis yra puiki dešros alternatyva. Patiekalas gaunamas natūralus, be konservantų, dažiklių ir kitų kenksmingų medžiagų. Norint pasigaminti tokį mėsos užkandį, reikia rinktis šviežią kiaulieną, būtent podcherevok. Pageidautina imti ploną, nes ją daug lengviau susukti į ritinėlį. Ji turi būti rausva, su riebalų gyslomis, nelipni ir neišdžiūvusi.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti virtą "Pusanina" vyniotinį. Ant didelės ugnies pastatykite puodą su vandeniu. Įberkite druskos. Palaukite, kol vanduo užvirs. Kol vanduo verda, paruoškite mėsą. Dubenyje sumaišykite smulkintą česnaką, čiobrelius ir maltus juoduosius pipirus. Įtrinkite kiaulieną mišiniu iš visų pusių.
Žingsnis 2
Išvirkite vyniotinį. Susukite pusaniną į ritinėlį ir suriškite virvele. Sudėkite mėsą į puodą su verdančiu vandeniu. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir uždenkite dangčiu. Po 1,5 valandos vyniotinį išimkite ir sudėkite į dubenį. Ant viršaus uždėkite lėkštę ir prispauskite presu, pavyzdžiui, dviejų litrų talpos vandens buteliu. Leiskite kepaliukui atvėsti, tada įdėkite jį į šaldytuvą. Paruoštą supjaustykite plonais griežinėliais.
Kategorijos