Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės

Kefyro receptų yra labai įvairių. Iš kefyro galima gaminti desertus, kepinius, padažus, salotų padažus ir blynus. Bet koks patiekalas su kefyru bus nepaprastai skanus ir paprastas. Kefyro paplotėliai gaunasi minkšti ir apetitiški. Tokį užkandį paruoškite vaikams pusryčiams, jie bus sužavėti. Blynelius ruoškite kartu su vaikais, papuoškite pagal savo skonį. Patiekite su uogiene arba uogomis. Blynelius pasiimkite į darbą kaip užkandį arba patiekite su bet kokiu gėrimu vakarienei.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės Žingsnis 1
Į patogų dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės Žingsnis 2
Prieš tai kefyrą išimkite iš šaldytuvo. Jis turi būti kambario temperatūros, kad tešla greičiau pakiltų. Atidarykite kefyro pakelį ir supilkite jį į kiaušinių masę. Įberkite sodos.

Žingsnis 3

Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės Žingsnis 3
Persijokite miltus per smulkų sietelį, kad neliktų šiukšlių ir gumulėlių. Suberkite miltus į dubenį su kefyru ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti panaši į tirštą grietinę. Tešlą iškočiokite ir palikite pakilti.

Žingsnis 4

Pūstos ir paprastos kefyro keptuvės Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir šaukštu suberkite paruoštą mišinį. Kepkite kepsnelius ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksiniai. Iškeptas bulvytes perkelkite į dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos