Publikavimo data: 2025-08-17
Ramenas su kiauliena su kaulu
Šiuo rameno receptu su mumis pasidalijo Korėjoje gyvenantis šeimos draugas. Jis skiriasi nuo kitų receptų, tačiau yra ne mažiau skanus.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves ir kiekvieną sudedamąją dalį supjaustykite į 2 dalis, nuplaukite mėsą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje apkepkite mėsą ir daržoves, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir daržoves į puodą, užpilkite filtruotu vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite, kol užvirs.
Žingsnis 4
Kai užvirs, nugriebkite putas, įberkite druskos, pipirų žirnelių ir ant mažiausios ugnies virkite 6-8 valandas.
Žingsnis 5
Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės, nusausinkite juos ir nuplaukite šaltu vandeniu. Šiame recepte naudojau ryžių makaronus. Kiaušinį virkite, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 6
Po 6-8 valandų išimkite daržoves ir mėsą iš sultinio ir pertrinkite per sietelį. Mėsą supjaustykite juostelėmis. Kiaušinį perpjaukite per pusę.
Kategorijos