Publikavimo data: 2024-04-06
Rasolnik su pomidorais
Rassolnik - tai sriuba, kurios išskirtinės sudedamosios dalys yra rauginti agurkai ir agurkų sūrymas. Dažniausiai rassolnik ruošiamas jautienos sultinio pagrindu. Tačiau galite pasigaminti vegetarišką šio patiekalo versiją: sriuba vis tiek bus maistinga. Rassolnik receptą galite papildyti šviežiais pomidorais. Dėl jų sriuba taps aromatingesnė.
Žingsnis 1
Nuluptas morkas supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite agurkus.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą ir pipirus. Uždekite ant ugnies.
Žingsnis 7
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, suberkite susmulkintus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Apkepkite svogūnus ir morkas. Sudėkite sūrymą, marinuotus agurkus, pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite keptas daržoves ir pjaustytus pomidorus. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais.
Žingsnis 10
Rassolnik virkite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Kategorijos