Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį

"Rassolnik" yra skani ir soti, o svarbiausia - sveika sriuba. Ši sriuba yra puikus pasirinkimas pietų patiekalui. Tai tradicinis rusų virtuvės patiekalas, mėgstamas daugelio žmonių. Papildomo širdingumo patiekalui suteikia perliniai koldūnai. Recepte agurkus galima pakeisti marinuotais agurkais, tačiau geriau naudoti marinuotus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 1
Vištieną virkite, kol išvirs. Vištieną išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 3
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Siųskite jas kepti kartu su svogūnais.

Žingsnis 4

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais, tvarkingais kubeliais. Sudėkite juos į keptuvėje esančias daržoves.

Žingsnis 5

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 5
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Tada supilkite agurkų sūrymą ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 6

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 6
Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais ir 20-30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje.

Žingsnis 7

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 7
Į vištieną sudėkite išbrinkusius avinžirnius ir bulves. Virkite sriubą 20 minučių.

Žingsnis 8

Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį Žingsnis 8
Kai bulvės suminkštės, sudėkite jas į sriubą ir išmaišykite. Sriubą virkite 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos