Publikavimo data: 2024-10-12
Rassolnik apie vištienos sparnelių sultinį
"Rassolnik" yra skani ir soti, o svarbiausia - sveika sriuba. Ši sriuba yra puikus pasirinkimas pietų patiekalui. Tai tradicinis rusų virtuvės patiekalas, mėgstamas daugelio žmonių. Papildomo širdingumo patiekalui suteikia perliniai koldūnai. Recepte agurkus galima pakeisti marinuotais agurkais, tačiau geriau naudoti marinuotus.
Žingsnis 1
Vištieną virkite, kol išvirs. Vištieną išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Siųskite jas kepti kartu su svogūnais.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais, tvarkingais kubeliais. Sudėkite juos į keptuvėje esančias daržoves.
Žingsnis 5
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Tada supilkite agurkų sūrymą ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais ir 20-30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 7
Į vištieną sudėkite išbrinkusius avinžirnius ir bulves. Virkite sriubą 20 minučių.
Žingsnis 8
Kai bulvės suminkštės, sudėkite jas į sriubą ir išmaišykite. Sriubą virkite 10-15 minučių.
Kategorijos