Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka

"Rassolnik" yra tradicinis rusiškas pirmasis patiekalas, kuris paprastai gaminamas iš daržovių ant mėsos sultinio. Klasikiniame "rassolnik" privaloma naudoti bulves, marinuotus agurkus ir perlines kruopas, o sultiniui - kiaulieną arba jautieną su kaulais. Rassolnik paprastai verdamas tradiciniu būdu puode ant ugnies, tačiau yra ir alternatyvių variantų. Siūlome jums pritaikytą rassolnik ant jautienos sultinio recepto variantą, skirtą gaminti daugiafunkciniame puode.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka Žingsnis 1
Paruoškite visus maisto produktus prieš pradėdami gaminti daugiafunkcinėje keptuvėje, kad nereikėtų laukti, kol juos sudėsite į dubenį. Mėsą ir daržoves supjaustykite mažais gabalėliais. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, o likusį maistą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka Žingsnis 2
Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus ir lengvai pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir mėsą. Kepkite dar 2-3 minutes, nuolat maišydami, kad nesudegtų.

Žingsnis 3

Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka Žingsnis 3
Po to supilkite karštą vandenį, bulves, perlines kruopas ir marinuotus agurkus. Virkite sriubos režimu apie 30-40 minučių. Pasibaigus pasirinktam režimui, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos