Publikavimo data: 2024-10-21
Rassolnik dėl jautienos sultinio multivarka
"Rassolnik" yra tradicinis rusiškas pirmasis patiekalas, kuris paprastai gaminamas iš daržovių ant mėsos sultinio. Klasikiniame "rassolnik" privaloma naudoti bulves, marinuotus agurkus ir perlines kruopas, o sultiniui - kiaulieną arba jautieną su kaulais. Rassolnik paprastai verdamas tradiciniu būdu puode ant ugnies, tačiau yra ir alternatyvių variantų. Siūlome jums pritaikytą rassolnik ant jautienos sultinio recepto variantą, skirtą gaminti daugiafunkciniame puode.
Žingsnis 1
Paruoškite visus maisto produktus prieš pradėdami gaminti daugiafunkcinėje keptuvėje, kad nereikėtų laukti, kol juos sudėsite į dubenį. Mėsą ir daržoves supjaustykite mažais gabalėliais. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, o likusį maistą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus ir lengvai pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir mėsą. Kepkite dar 2-3 minutes, nuolat maišydami, kad nesudegtų.
Žingsnis 3
Po to supilkite karštą vandenį, bulves, perlines kruopas ir marinuotus agurkus. Virkite sriubos režimu apie 30-40 minučių. Pasibaigus pasirinktam režimui, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska.
Kategorijos