Rassolnik "Leningradsky" su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena

Leningrado rassolnik - klasikinis sovietinės virtuvės patiekalas. Receptą sukūrė virtuvės šefas Nikolajus Kurbatovas, o jo pagrindu tapo Maskvos rassolnik. Sriubos pagrindas tas pats: sultinys, taip pat rauginti agurkai ir sūrymas. Išskirtiniai Leningrado rassolnik bruožai - jautienos sultinys ir perlinės kruopos, dėl kurių sriuba yra sveikesnė ir maistingesnė.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 1
Norėdami paruošti sultinį, sudėkite mėsą į puodą, įpilkite 2 litrus vandens ir lauro lapą. Užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite pusvalandį.

Žingsnis 2

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 4
Svogūnus ir morkas pakepinkite su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 5

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 5
Išimkite mėsą iš puodo ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Grąžinkite ją į sultinį.

Žingsnis 6

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 6
Užvirinkite sultinį, sudėkite bulves ir perlines kruopas. Virkite 5 minutes.

Žingsnis 7

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite keptas daržoves ir marinuotus agurkus. Suberkite prieskonius.

Žingsnis 8

Rassolnik "Leningradsky" su jautiena Žingsnis 8
Sriubą virkite, kol perlinės kruopos suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos