Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais

"Rassolnik" yra populiarus pirmasis rusų virtuvės patiekalas. Jo istorija siekia XV a., kai ši sriuba buvo vadinama kalja. Dabar yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų. Sriubą galima gaminti su mėsa arba be jos, su ryžiais arba perlovka. Šiame rassolnik recepte naudojamas bulguras, jis puikiai papildo patiekalą ir suteikia lengvą riešutų skonį.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Pradėkite virti sriubą. Pripilkite puodą vandens, sudėkite kiaulieną, uždenkite ir virkite 1 valandą. Kartkartėmis nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną, morką, susmulkintą česnaką, pomidorų pastą ir kepkite apie 5 min.

Žingsnis 3

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į puodą su kiauliena sudėkite bulves, marinuotus agurkus, bulgurą ir paruoštas daržoves. Gerai išmaišykite ir virkite 15 minučių. Baigiant virti įpilkite sūrymo, druskos, pipirų ir lauro lapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos