Publikavimo data: 2025-08-16
Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais
"Rassolnik" yra populiarus pirmasis rusų virtuvės patiekalas. Jo istorija siekia XV a., kai ši sriuba buvo vadinama kalja. Dabar yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų. Sriubą galima gaminti su mėsa arba be jos, su ryžiais arba perlovka. Šiame rassolnik recepte naudojamas bulguras, jis puikiai papildo patiekalą ir suteikia lengvą riešutų skonį.
Žingsnis 1
Pradėkite virti sriubą. Pripilkite puodą vandens, sudėkite kiaulieną, uždenkite ir virkite 1 valandą. Kartkartėmis nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną, morką, susmulkintą česnaką, pomidorų pastą ir kepkite apie 5 min.
Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į puodą su kiauliena sudėkite bulves, marinuotus agurkus, bulgurą ir paruoštas daržoves. Gerai išmaišykite ir virkite 15 minučių. Baigiant virti įpilkite sūrymo, druskos, pipirų ir lauro lapų.
Kategorijos