Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais

"Rassolnik" yra populiarus pirmasis rusų virtuvės patiekalas. Jo istorija siekia XV a., kai ši sriuba buvo vadinama kalja. Dabar yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų. Sriubą galima gaminti su mėsa arba be jos, su ryžiais arba perlovka. Šiame rassolnik recepte naudojamas bulguras, jis puikiai papildo patiekalą ir suteikia lengvą riešutų skonį.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Pradėkite virti sriubą. Pripilkite puodą vandens, sudėkite kiaulieną, uždenkite ir virkite 1 valandą. Kartkartėmis nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną, morką, susmulkintą česnaką, pomidorų pastą ir kepkite apie 5 min.

Žingsnis 3

Rassolnik su bulguru ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į puodą su kiauliena sudėkite bulves, marinuotus agurkus, bulgurą ir paruoštas daržoves. Gerai išmaišykite ir virkite 15 minučių. Baigiant virti įpilkite sūrymo, druskos, pipirų ir lauro lapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos