Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su dešra
Receptas tiems, kurie neturi daug laiko gaminti. Jei vietoj mėsos imsite dešrą, sutaupysite daug laiko, nes dešra išverda daug greičiau. Sultinys ant dešros kartu su marinuotais agurkais gaunasi labai sotus ir maloniai rūgštokas. Šią sriubą patiekite su grietine ir sumaišytais žalumynais.
Žingsnis 1
Norėdami iškepti daržoves, sutarkuokite morkas ir agurkus, o svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paimkite puodą arba puodą, supilkite į jį sultinį ir vandenį ir įjunkite dujinę viryklę. Užvirinkite skystį.
Žingsnis 3
Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir jame apkepkite svogūnus. Jis turėtų tapti auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite morkas, agurkus ir pomidorų pastą. Pabarstykite cukrumi, išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 5
Avinžirnius 15-20 minučių virkite su sūrymu, kad jie prisigertų jo. Po to į puodą sudėkite kepsnį ir kubeliais supjaustytą dešrą.
Žingsnis 6
Į sriubą suberkite prieskonius ir druską. Virkite dar 8-10 minučių. Gero apetito!
Kategorijos