Rassolnik su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su dešra

Receptas tiems, kurie neturi daug laiko gaminti. Jei vietoj mėsos imsite dešrą, sutaupysite daug laiko, nes dešra išverda daug greičiau. Sultinys ant dešros kartu su marinuotais agurkais gaunasi labai sotus ir maloniai rūgštokas. Šią sriubą patiekite su grietine ir sumaišytais žalumynais.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su dešra Žingsnis 1
Norėdami iškepti daržoves, sutarkuokite morkas ir agurkus, o svogūnus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Rassolnik su dešra Žingsnis 2
Paimkite puodą arba puodą, supilkite į jį sultinį ir vandenį ir įjunkite dujinę viryklę. Užvirinkite skystį.

Žingsnis 3

Rassolnik su dešra Žingsnis 3
Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir jame apkepkite svogūnus. Jis turėtų tapti auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Rassolnik su dešra Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite morkas, agurkus ir pomidorų pastą. Pabarstykite cukrumi, išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 5

Rassolnik su dešra Žingsnis 5
Avinžirnius 15-20 minučių virkite su sūrymu, kad jie prisigertų jo. Po to į puodą sudėkite kepsnį ir kubeliais supjaustytą dešrą.

Žingsnis 6

Rassolnik su dešra Žingsnis 6
Į sriubą suberkite prieskonius ir druską. Virkite dar 8-10 minučių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos