Rassolnik su kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rassolnik su kalakutiena

Rassolnik, pats žodis iš pradžių yra rusiškas, nėra analogų kitose kalbose, jis kilęs iš žodžio sūrymas. Rassolnik - tai sriuba, kurios pagrindą sudaro marinuoti agurkai, kai kuriais atvejais dedama agurkų sūrymo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su kalakutiena Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite mėsą, užvirus pašalinkite putas ir druską. Virkite, kol mėsa bus paruošta, tada sultinį perkoškite ir sudėkite supjaustytas bulves, virkite 10-15 min.

Žingsnis 2

Rassolnik su kalakutiena Žingsnis 2
Morkas supjaustykite gabaliukais, griežinėliais, svogūnus - mažais kubeliais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi. Kai bus paruoštos, perkelkite į puodą su bulvėmis. Išvirus įdėkite nuplautus ryžius. Sūdytus agurkus sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo tarkos.

Žingsnis 3

Rassolnik su kalakutiena Žingsnis 3
Supjaustykite mėsą nedideliais gabalėliais. Kai visi sriubos ingredientai bus paruošti, sudėkite marinuotus agurkus ir mėsą ir virkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos