Publikavimo data: 2025-08-20
Rassolnik su kalakutiena
Rassolnik, pats žodis iš pradžių yra rusiškas, nėra analogų kitose kalbose, jis kilęs iš žodžio sūrymas. Rassolnik - tai sriuba, kurios pagrindą sudaro marinuoti agurkai, kai kuriais atvejais dedama agurkų sūrymo.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite mėsą, užvirus pašalinkite putas ir druską. Virkite, kol mėsa bus paruošta, tada sultinį perkoškite ir sudėkite supjaustytas bulves, virkite 10-15 min.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite gabaliukais, griežinėliais, svogūnus - mažais kubeliais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi. Kai bus paruoštos, perkelkite į puodą su bulvėmis. Išvirus įdėkite nuplautus ryžius. Sūdytus agurkus sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo tarkos.
Žingsnis 3
Supjaustykite mėsą nedideliais gabalėliais. Kai visi sriubos ingredientai bus paruošti, sudėkite marinuotus agurkus ir mėsą ir virkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos