Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su kiauliena
Vienas iš garsiausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo ruošimo variantų. Pagrindiniai šio recepto ingredientai yra kiauliena, marinuoti agurkai, perlovka, daržovės! Sriuba būna labai soti ir sotūs. Rassolnik labai paprasta paruošti, o dėl raugintiems agurkėliams būdingos rūgštelės ji tampa dar skanesnė!
Žingsnis 1
Stambiai sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Išvirus kiaulieną virkite 50-60 minučių.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite tarkuotas morkas ir tarkuotus marinuotus agurkus. Į vidurį įdėkite kelis šaukštus pomidorų pastos. Įberkite šiek tiek cukraus.
Žingsnis 5
Visus ingredientus sumaišykite. Kepkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada palikite jas 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 6
Išvirus perlinių kruopų ketvirčius virkite 20 minučių.
Žingsnis 7
Išvirtą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į perlinių kruopų ketvirčius. Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos