Rassolnik su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su kiauliena

Vienas iš garsiausių pirmųjų patiekalų, žinoma, yra rassolnik! Yra daugybė jo ruošimo variantų. Pagrindiniai šio recepto ingredientai yra kiauliena, marinuoti agurkai, perlovka, daržovės! Sriuba būna labai soti ir sotūs. Rassolnik labai paprasta paruošti, o dėl raugintiems agurkėliams būdingos rūgštelės ji tampa dar skanesnė!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 1
Stambiai sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 2
Išvirus kiaulieną virkite 50-60 minučių.

Žingsnis 3

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite tarkuotas morkas ir tarkuotus marinuotus agurkus. Į vidurį įdėkite kelis šaukštus pomidorų pastos. Įberkite šiek tiek cukraus.

Žingsnis 5

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 5
Visus ingredientus sumaišykite. Kepkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada palikite jas 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 6

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 6
Išvirus perlinių kruopų ketvirčius virkite 20 minučių.

Žingsnis 7

Rassolnik su kiauliena Žingsnis 7
Išvirtą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į perlinių kruopų ketvirčius. Sudėkite keptuvės turinį į puodą. Gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sriubą virkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos