Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis

Rassolnik paprastai gaminamas su kiaulienos arba jautienos sultiniu. Ši sriuba ypač skani ir soti, jei ją gaminate su kiaulienos šonkauliais. Sultinys su jais būna labai sotus, sotus ir skanus. Į šį rassolniką galima įdėti bulvių, morkų, svogūnų ir grybų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulienos šonkauliukus, supjaustykite juos porcijomis, sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį su lauro lapu. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs, maždaug 60 minučių. Svogūnus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis Žingsnis 2
Supjaustykite morkas ir pievagrybius ir kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol suminkštės. Nuolat maišykite daržoves, kad jos nesudegtų.

Žingsnis 3

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais, o perlines kruopas nuplaukite vandenyje. Sudėkite jas į sultinį ir virkite apie 30 minučių. Kad perlinės kruopos greičiau išvirtų, prieš tai jas 2-3 valandas pamirkykite vandenyje.

Žingsnis 4

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis Žingsnis 4
Po 30 minučių sudėkite keptas daržoves ir grybus bei stambiai tarkuotus agurkus. Virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Rassolnik su kiaulienos šonkauliukais ir morkomis Žingsnis 5
Likus 5 min. iki kepimo sudėkite smulkintas petražoles ir sviestą. Pagardinkite druska, įdėkite lauro lapą ir pipirus. Virkite dar 5 min. ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos