Rassolnik su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Rassolnik su kopūstais

"Rassolnik" yra vienas populiariausių pirmųjų kursų Rusijoje. Jo išskirtinis bruožas - perliniai ir marinuoti agurkai, kurie patiekalui suteikia ypatingą skonį. Kiti ingredientai būdingi visoms sriuboms: mėsa, bulvės, morkos ir svogūnai. Klasikinį receptą galite paįvairinti kitais ingredientais. Pavyzdžiui, šviežiais kopūstais ir ryžiais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite puodą. Įpilkite 2 litrus vandens, sudėkite mėsą ir lauro lapą. Užvirus sultiniui, virkite jį ant vidutinės ugnies apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 2
Morkas supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 4

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 4
Susmulkinkite marinuotus agurkus.

Žingsnis 5

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 6

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 6
Bulves supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 7

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 7
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 8

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite agurkų sūrymą, sudėkite pomidorų pastą, marinuotus agurkus ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 9

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 9
Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir grąžinkite į sultinį.

Žingsnis 10

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 10
Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir ryžius, virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 11

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 11
Sudėkite keptas daržoves į rassolnik, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 12

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 12
Kai ryžiai bus beveik išvirę, į puodą suberkite smulkintus kopūstus ir dar 5-10 minučių pavirkite sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos