Rassolnik su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Rassolnik su kopūstais

"Rassolnik" yra vienas populiariausių pirmųjų kursų Rusijoje. Jo išskirtinis bruožas - perliniai ir marinuoti agurkai, kurie patiekalui suteikia ypatingą skonį. Kiti ingredientai būdingi visoms sriuboms: mėsa, bulvės, morkos ir svogūnai. Klasikinį receptą galite paįvairinti kitais ingredientais. Pavyzdžiui, šviežiais kopūstais ir ryžiais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite puodą. Įpilkite 2 litrus vandens, sudėkite mėsą ir lauro lapą. Užvirus sultiniui, virkite jį ant vidutinės ugnies apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 2
Morkas supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 4

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 4
Susmulkinkite marinuotus agurkus.

Žingsnis 5

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 6

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 6
Bulves supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 7

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 7
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 8

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite agurkų sūrymą, sudėkite pomidorų pastą, marinuotus agurkus ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 9

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 9
Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir grąžinkite į sultinį.

Žingsnis 10

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 10
Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir ryžius, virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 11

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 11
Sudėkite keptas daržoves į rassolnik, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 12

Rassolnik su kopūstais Žingsnis 12
Kai ryžiai bus beveik išvirę, į puodą suberkite smulkintus kopūstus ir dar 5-10 minučių pavirkite sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos