Publikavimo data: 2024-04-06
Rassolnik su kopūstais
"Rassolnik" yra vienas populiariausių pirmųjų kursų Rusijoje. Jo išskirtinis bruožas - perliniai ir marinuoti agurkai, kurie patiekalui suteikia ypatingą skonį. Kiti ingredientai būdingi visoms sriuboms: mėsa, bulvės, morkos ir svogūnai. Klasikinį receptą galite paįvairinti kitais ingredientais. Pavyzdžiui, šviežiais kopūstais ir ryžiais.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą. Įpilkite 2 litrus vandens, sudėkite mėsą ir lauro lapą. Užvirus sultiniui, virkite jį ant vidutinės ugnies apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 4
Susmulkinkite marinuotus agurkus.
Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 7
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite agurkų sūrymą, sudėkite pomidorų pastą, marinuotus agurkus ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 9
Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir grąžinkite į sultinį.
Žingsnis 10
Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir ryžius, virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 11
Sudėkite keptas daržoves į rassolnik, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 12
Kai ryžiai bus beveik išvirę, į puodą suberkite smulkintus kopūstus ir dar 5-10 minučių pavirkite sriubą.
Kategorijos