Rassolnik su mėsos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik su mėsos kukuliais

Rassolnik pavadinimą gavo dėl marinuotų agurkų ir agurkų sūrymo. Dėl to sriuba įgauna lengvą rūgštelę. Dažniausiai rassolnik ruošiama iš jautienos, tačiau yra ir vegetariškų variantų. Mūsų recepte įprastą mėsą pakeitėme sultingais mėsos kukuliais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus nedideliais griežinėliais.

Žingsnis 3

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 3
Apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 4
Į puodą sudėkite perlines kruopas ir įpilkite vandens. Užvirinkite.

Žingsnis 5

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 5
Į paprikas sudėkite bulves, pakepintus svogūnus ir morkas, marinuotus agurkus ir sūrymą. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 6

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 6
Kol verda rassolnik, paruoškite mėsos kukulius. Įberkite paprikos, manų kruopų ir druskos pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ir suformuokite iš mėsos rutuliukus. Tada į sūrymą sudėkite mėsos kukuliukus.

Žingsnis 7

Rassolnik su mėsos kukuliais Žingsnis 7
Išvirkite rassolnik, kol mėsos kukuliai bus paruošti, ir tada patiekite pirmąjį patiekalą į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos