Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu

Man labai patinka šis receptas, nes sriuba gaunasi sodri, tiršta ir skani. Visiems namuose ji labai patinka!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 1
Pradėkite virti kiaulieną kartu su perlinių kruopų ketvirčiais, šiek tiek pasūdykite vandenį.

Žingsnis 2

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morką sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais strypeliais.

Žingsnis 4

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 5
Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu Žingsnis 6
5 minučių intervalais po vieną sudėkite mėsą, bulves, svogūnus ir morkas, agurkus, lauro lapą ir saulėgrąžų aliejų. Uždenkite dangčiu ir ant mažos ugnies troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos