Publikavimo data: 2025-08-18
Rassolnik su perlovka ir kiauliena su kaulu
Man labai patinka šis receptas, nes sriuba gaunasi sodri, tiršta ir skani. Visiems namuose ji labai patinka!
Žingsnis 1
Pradėkite virti kiaulieną kartu su perlinių kruopų ketvirčiais, šiek tiek pasūdykite vandenį.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
5 minučių intervalais po vieną sudėkite mėsą, bulves, svogūnus ir morkas, agurkus, lauro lapą ir saulėgrąžų aliejų. Uždenkite dangčiu ir ant mažos ugnies troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos