Rassolnik su perlų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Rassolnik su perlų sriuba

Klasikinis rusų virtuvės patiekalas yra rassolnik. Jis džiugino mūsų protėvius dar prieš 500 metų. Siūlome jums paprasčiausią ir populiariausią šio patiekalo versiją. Kad sriuba būtų kuo skanesnė ir sveikesnė, patariame iš anksto pamirkyti perlinę kruopą šaltame vandenyje ir apsirūpinti rūgščiais (rūgščiais) agurkais.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
45 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 1
Kad perlinės kruopos greičiau išvirtų ir būtų geriau įsisavinamos organizmo, mirkykite jas šaltame vandenyje. Perlinių kruopų ketvirčiai mirkomi nuo 5 iki 12 valandų.

Žingsnis 2

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 2
Jautieną virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Tada mėsą sudėkite ant pjaustymo lentos ir supjaustykite batonais. Jautienos sultinį perkoškite.

Žingsnis 3

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais, bulves - kubeliais, o česnaką - mažais griežinėliais. Morkas ir agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais, o svogūnus - griežinėliais.

Žingsnis 5

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 5
Svogūnus ir morkas pakepinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 6
Sudėkite perlines kruopas, bulves, svogūnus ir morkas į puodą. Užpilkite ingredientus mėsos sultiniu arba pasirinktu vandeniu. Užvirinkite puodą ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

Žingsnis 7

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 7
Į puodą sudėkite marinuotus agurkus, pomidorų pastą, sviestą, lauro lapą, česnaką ir juodųjų pipirų dribsnius. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite sriubą ir virkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 8

Rassolnik su perlų sriuba Žingsnis 8
Nukelkite sriubą nuo ugnies, įberkite šviežių žolelių ir prieš patiekdami palikite, kad sriuba prisitrauktų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos