Rassolnik su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Rassolnik su rūkyta mėsa

Rusijoje Rasolnikas žinomas nuo XV a. Šio patiekalo pagrindas - marinuoti agurkai ir agurkų sūrymas, dėl kurio sriuba ir gavo savo pavadinimą. Rassolnik galima virti be mėsos: dėl perlinių kruopų sriuba vis tiek bus labai soti. Tačiau šiame recepte į sriubą įdėsime rūkytų kiaulienos šonkauliukų, kurie suteiks patiekalui išskirtinio skonio.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Sudėkite rūkytus šonkauliukus į puodą ir įpilkite du litrus vandens. Į tą patį puodą įdėkite lauro lapą. Užvirę sumažinkite ugnį ir virkite apie 20 minučių.

Žingsnis 2

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir morkas. Bulves supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Agurkus smulkiai supjaustykite arba stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 4

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 5

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite rūkytus šonkauliukus, nupjaukite nuo jų mėsą ir, jei reikia, supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 6
Uždėkite sultinį ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Sudėkite bulves ir perlines kruopas ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 7

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite daržovių mišrainę, rūkytą mėsą ir marinuotus agurkus. Įberkite paprikos, manų kruopų, druskos ir pipirų.

Žingsnis 8

Rassolnik su rūkyta mėsa Žingsnis 8
Rassolnik virkite, kol perlinės kruopos išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos