Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su ryžiais ir vištiena
Šiame recepte mėsos sultiniui naudojama vištiena. Sriuba būna sotesnė, bet lengvesnė nei, pavyzdžiui, su kiauliena. Švelni vištiena puikiai dera su minkštais ryžiais ir marinuotais agurkais. Rekomenduojame patiekti su grietine arba naminiu majonezu.
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia pradėti ruošti daržovių mišrainę mūsų sriubai. Reikia sutarkuoti marinuotus agurkus ir morkas bei supjaustyti svogūnus kubeliais.
Žingsnis 2
Vištieną puode virkite 40-50 minučių. Jei norite, praėjus 20 minučių po virimo galite pakeisti vandenį, kad sultinys nebūtų koncentruotas.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite svogūną. Jis turėtų įgauti auksinę plutelę.
Žingsnis 4
Keptuvėje sumaišykite svogūnus, morkas, tarkuotus agurkus, cukrų ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite ir troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Išvirę ryžius virkite 20 minučių. Virimo metu ryžius periodiškai maišykite. Išvirtą vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į ryžius.
Žingsnis 6
Sumaišykite keptuvės turinį su beveik paruošta sriuba. Pagal skonį pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Virkite kelias minutes ir išjunkite. Sriuba paruošta!
Kategorijos