Rassolnik su ryžiais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su ryžiais ir vištiena

Šiame recepte mėsos sultiniui naudojama vištiena. Sriuba būna sotesnė, bet lengvesnė nei, pavyzdžiui, su kiauliena. Švelni vištiena puikiai dera su minkštais ryžiais ir marinuotais agurkais. Rekomenduojame patiekti su grietine arba naminiu majonezu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 1
Pirmiausia reikia pradėti ruošti daržovių mišrainę mūsų sriubai. Reikia sutarkuoti marinuotus agurkus ir morkas bei supjaustyti svogūnus kubeliais.

Žingsnis 2

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 2
Vištieną puode virkite 40-50 minučių. Jei norite, praėjus 20 minučių po virimo galite pakeisti vandenį, kad sultinys nebūtų koncentruotas.

Žingsnis 3

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite svogūną. Jis turėtų įgauti auksinę plutelę.

Žingsnis 4

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 4
Keptuvėje sumaišykite svogūnus, morkas, tarkuotus agurkus, cukrų ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite ir troškinkite apie 10 minučių.

Žingsnis 5

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 5
Išvirę ryžius virkite 20 minučių. Virimo metu ryžius periodiškai maišykite. Išvirtą vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į ryžius.

Žingsnis 6

Rassolnik su ryžiais ir vištiena Žingsnis 6
Sumaišykite keptuvės turinį su beveik paruošta sriuba. Pagal skonį pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Virkite kelias minutes ir išjunkite. Sriuba paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos