Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su soromis
Greita klasikinio rassolnik versija. Soros sutaupo daug laiko sriubai virti ir paįvairina gerai pažįstamą skonį. Jei norite, kruopas galite pakeisti kuskusu. Tačiau privalomas šios sriubos ingredientas vis tiek yra marinuoti agurkai, kurie suteikia nepakeičiamos rūgštelės.
Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite kiaulieną. Užvirus sultinį pagal skonį pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų ir palikite virti 1,5 valandos.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite nuluptas morkas.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 4
Paimkite marinuotus agurkus ir supjaustykite mažais šiaudeliais.
Žingsnis 5
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite strypais arba kubeliais.
Žingsnis 7
Keptuvėje pakepinkite svogūnus, morkas ir česnakus.
Žingsnis 8
Praėjus 1,5 valandos, išimkite mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Į sultinį sudėkite soras. Kai jis pavirs apie 15 minučių, sudėkite bulves.
Žingsnis 9
Dabar į sriubą galite sudėti kepsnį, mėsą, marinuotus agurkus ir lauro lapą. Sriuba jau beveik paruošta, tereikia leisti jai pavirti apie 10 minučių, kad įsigertų visi ingredientai.
Kategorijos