Rassolnik su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Rassolnik su vištiena

Puikus sočios sriubos receptas kasdieniam valgiaraščiui. Šis patiekalas bus puiki alternatyva klasikinėms naminėms sriuboms, nes rassolnik pasižymi neįprastu skoniu su būdinga rūgštele, kurios neįmanoma neįvertinti. Patiekalą nėra sunku paruošti, tačiau svarbu laikytis visų recepto punktų, kad rassolnik pasirodytų sotus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su vištiena Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir česnakus. Agurkus ir morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Rassolnik su vištiena Žingsnis 2
Avinžirnius užpilkite karštu vandeniu. Supilkite sultinį į puodą ir užvirinkite vištieną. Kai tik vištiena bus paruošta, išimkite ją ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rassolnik su vištiena Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite visas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Rassolnik su vištiena Žingsnis 4
Supilkite sultinį su perlinėmis kruopomis ir bulvėmis ir užvirkite. Tada sudėkite keptas daržoves ir vištieną. Pagal skonį įberkite prieskonių. Likus 5 minutėms iki virimo, į rassolnik įmeskite lauro lapą, leiskite sriubai užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos