Publikavimo data: 2024-03-31
Rassolnik su vištiena
Puikus sočios sriubos receptas kasdieniam valgiaraščiui. Šis patiekalas bus puiki alternatyva klasikinėms naminėms sriuboms, nes rassolnik pasižymi neįprastu skoniu su būdinga rūgštele, kurios neįmanoma neįvertinti. Patiekalą nėra sunku paruošti, tačiau svarbu laikytis visų recepto punktų, kad rassolnik pasirodytų sotus.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir česnakus. Agurkus ir morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Avinžirnius užpilkite karštu vandeniu. Supilkite sultinį į puodą ir užvirinkite vištieną. Kai tik vištiena bus paruošta, išimkite ją ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite visas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Supilkite sultinį su perlinėmis kruopomis ir bulvėmis ir užvirkite. Tada sudėkite keptas daržoves ir vištieną. Pagal skonį įberkite prieskonių. Likus 5 minutėms iki virimo, į rassolnik įmeskite lauro lapą, leiskite sriubai užvirti ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos