Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba

Perlovka yra klasikinis rassolnik grūdų. Su ja ir švelnia vištiena sriuba bus tikrai skani. O sūrūs raudonieji riešutai suteikia prieskonio ir rūgštumo. Sriubos tirštumą galima reguliuoti kruopų kiekiu. O patiekti rekomenduojame su grietine arba naminiu majonezu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržovių mišrainę. Sutarkuokite morkas, agurkus ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 2
Paimkite puodą ir 40-50 min. jame virkite vištieną.

Žingsnis 3

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 3
Toliau ruoškite kepinį: svogūnus kepkite, kol taps auksiniai.

Žingsnis 4

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 4
Tada sumaišykite morkas, agurkus, pomidorų pastą, cukrų ir svogūnus. Išmaišykite ir palikite troškintis apie 8-10 minučių.

Žingsnis 5

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 5
Virtą vištieną supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 6
Išvirkite perlines kruopas ir į tą patį puodą sudėkite vištieną bei kepsnį. Sultinį išmaišykite, o po truputį sudėkite kepsnį ir pabarstykite prieskoniais bei druska. Sriubą virkite dar kelias minutes ir išjunkite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos