Publikavimo data: 2024-04-09
Rassolnik su vištiena ir perlinių kruopų sriuba
Perlovka yra klasikinis rassolnik grūdų. Su ja ir švelnia vištiena sriuba bus tikrai skani. O sūrūs raudonieji riešutai suteikia prieskonio ir rūgštumo. Sriubos tirštumą galima reguliuoti kruopų kiekiu. O patiekti rekomenduojame su grietine arba naminiu majonezu.
Žingsnis 1
Paruoškite daržovių mišrainę. Sutarkuokite morkas, agurkus ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Paimkite puodą ir 40-50 min. jame virkite vištieną.
Žingsnis 3
Toliau ruoškite kepinį: svogūnus kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 4
Tada sumaišykite morkas, agurkus, pomidorų pastą, cukrų ir svogūnus. Išmaišykite ir palikite troškintis apie 8-10 minučių.
Žingsnis 5
Virtą vištieną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Išvirkite perlines kruopas ir į tą patį puodą sudėkite vištieną bei kepsnį. Sultinį išmaišykite, o po truputį sudėkite kepsnį ir pabarstykite prieskoniais bei druska. Sriubą virkite dar kelias minutes ir išjunkite. Gero apetito!
Kategorijos