Publikavimo data: 2025-08-20
Rassolnik su vištienos blauzdelėmis
Aromatingas ir sotus rassolnik su vištiena.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite sultinį, man prireikė 2 vištienos šlaunelių, virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Tada sudėkite nuplautas perlines kruopas ir virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite vištieną ir atskirkite ją nuo kaulo, o mėsą grąžinkite atgal į sultinį.
Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus kubeliais ir suberkite juos į puodą, virkite dar 15 min.
Žingsnis 5
Tuo tarpu nulupkite ir kubeliais supjaustykite bulves ir morkas. Jas taip pat suberkite į puodą. Virkite 8 minutes.
Žingsnis 6
Pabaigoje įberkite smulkintų žolelių, druskos ir pipirų (tik nepamirškite, kad čia yra marinuotų agurkų, nepersistenkite), įmeskite lauro lapą ir po 2 minučių išjunkite.
Kategorijos