Rassolnik su vištienos blauzdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis

Aromatingas ir sotus rassolnik su vištiena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite sultinį, man prireikė 2 vištienos šlaunelių, virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 2
Tada sudėkite nuplautas perlines kruopas ir virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 3

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 3
Išimkite vištieną ir atskirkite ją nuo kaulo, o mėsą grąžinkite atgal į sultinį.

Žingsnis 4

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus kubeliais ir suberkite juos į puodą, virkite dar 15 min.

Žingsnis 5

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 5
Tuo tarpu nulupkite ir kubeliais supjaustykite bulves ir morkas. Jas taip pat suberkite į puodą. Virkite 8 minutes.

Žingsnis 6

Rassolnik su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 6
Pabaigoje įberkite smulkintų žolelių, druskos ir pipirų (tik nepamirškite, kad čia yra marinuotų agurkų, nepersistenkite), įmeskite lauro lapą ir po 2 minučių išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos