Rassolnik su vištienos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rassolnik su vištienos sultiniu

"Rassolnik" yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas, sriuba, į kurią būtinai dedama marinuotų agurkų, galima įdėti agurkų sūrymo. Paprastai ši sriuba ruošiama pietums, tačiau ją galima valgyti ir vakarienei. Ji neapkraus skrandžio, bet pasotins organizmą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Rassolnik su vištienos sultiniu Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais arba batonais, avinžirnius kelis kartus nuplaukite vandeniu. Vištieną nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, pastatykite ant ugnies ir virkite 25 minutes. Į vištieną sudėkite perlines kruopas ir bulves. Virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 2

Rassolnik su vištienos sultiniu Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir svogūnus ir nuplaukite. Svogūnus ir morkas supjaustykite plonais griežinėliais arba sutarkuokite stambia tarka. Agurkus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rassolnik su vištienos sultiniu Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūnus ir morkas. Troškinkite ant vidutinės ugnies maišydami 4 minutes. Sudėkite agurkus, troškinkite dar 2 minutes, sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Į puodą įdėkite kepsnį, supilkite sūrymą, įberkite druskos. Rassolnik su perlinėmis kruopomis virkite 10 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos