Rassolnik žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rassolnik žiemai

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Sterilizuokite stiklainius. Įdėkite juos į orkaitę 20 minučių, temperatūra viduje turi būti 100-110 °C. Tada išjunkite orkaitę ir leiskite stiklainiams kelias minutes atvėsti.

Žingsnis 2

Rassolnik žiemai Žingsnis 2
Agurką supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rassolnik žiemai Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Rassolnik žiemai Žingsnis 4
Perlines kruopas 20 minučių užpilkite verdančiu vandeniu.

Žingsnis 5

Rassolnik žiemai Žingsnis 5
Virkite kruopas ant silpnos ugnies 20 minučių, kol jos pusiau išvirs.

Žingsnis 6

Rassolnik žiemai Žingsnis 6
Puode sumaišykite smulkintas daržoves, perlines kruopas, pomidorų pastą. Įberkite cukraus ir druskos.

Žingsnis 7

Rassolnik žiemai Žingsnis 7
Uždėkite ant kaitlentės. Supilkite vandenį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 8

Rassolnik žiemai Žingsnis 8
Supilkite augalinį aliejų ir troškinkite dar 5 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos įpilkite acto.

Žingsnis 9

Rassolnik žiemai Žingsnis 9
Verdantį rassolniką perkelkite į stiklainį ir užsukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos