Publikavimo data: 2024-05-19
Rassolnik žiemai
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius. Įdėkite juos į orkaitę 20 minučių, temperatūra viduje turi būti 100-110 °C. Tada išjunkite orkaitę ir leiskite stiklainiams kelias minutes atvėsti.
Žingsnis 2
Agurką supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Perlines kruopas 20 minučių užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 5
Virkite kruopas ant silpnos ugnies 20 minučių, kol jos pusiau išvirs.
Žingsnis 6
Puode sumaišykite smulkintas daržoves, perlines kruopas, pomidorų pastą. Įberkite cukraus ir druskos.
Žingsnis 7
Uždėkite ant kaitlentės. Supilkite vandenį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 8
Supilkite augalinį aliejų ir troškinkite dar 5 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos įpilkite acto.
Žingsnis 9
Verdantį rassolniką perkelkite į stiklainį ir užsukite.
Kategorijos