Rassolnik žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rassolnik žiemai

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sterilizuokite stiklainius. Įdėkite juos į orkaitę 20 minučių, temperatūra viduje turi būti 100-110 °C. Tada išjunkite orkaitę ir leiskite stiklainiams kelias minutes atvėsti.

Žingsnis 2

Rassolnik žiemai Žingsnis 2
Agurką supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rassolnik žiemai Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Rassolnik žiemai Žingsnis 4
Perlines kruopas 20 minučių užpilkite verdančiu vandeniu.

Žingsnis 5

Rassolnik žiemai Žingsnis 5
Virkite kruopas ant silpnos ugnies 20 minučių, kol jos pusiau išvirs.

Žingsnis 6

Rassolnik žiemai Žingsnis 6
Puode sumaišykite smulkintas daržoves, perlines kruopas, pomidorų pastą. Įberkite cukraus ir druskos.

Žingsnis 7

Rassolnik žiemai Žingsnis 7
Uždėkite ant kaitlentės. Supilkite vandenį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 8

Rassolnik žiemai Žingsnis 8
Supilkite augalinį aliejų ir troškinkite dar 5 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos įpilkite acto.

Žingsnis 9

Rassolnik žiemai Žingsnis 9
Verdantį rassolniką perkelkite į stiklainį ir užsukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos